Sen neymişsin meğer Mancini!

İngiliz basınına konuşan Manchester City'den bir yetkili, İtalyan teknik adamın birçok batıl inanca sahip olduğunu iddia etti, "Mancini gittikten sonra hayata döndük" dedi.

Sen neymişsin meğer Mancini!

Dindar olduğu bilinen Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin aynı zamanda pek çok batıl inancı olduğu da ortaya çıktı. İtalyan teknik adamın Manchester City'de görev yaparken kendine göre birçok kural koyduğu ve bu yönüyle oyuncular arasında antipati kazandığı bildirildi.

Milliyet Gazetesi'nden Onur Dinçer'in haberine göre; İsmi gizli tutulan bir Manchester City yetkilisi, İngiliz basınına yaptığı açıklamada Mancini'nin gidişinin ardından kulüpte büyük bir değişim yaşandığını belirterek, "Maç öncesi ve sonrasında oyuncularının müzik dinlemesini istemiyor, konsantrasyonlarının bozulacağını söylüyordu. İdman elbiseleri de dahil olmak üzere tüm kıyafetlerde mor renge engel koydu. Çift rakamların da uğursuzluk getirdiğini düşünüyor, bu yüzden takımın buluşma zamanlarını tek rakamlı zamanlarda gerçekleşmesini istiyor ayrıca yine bu buluşmaların saat başına denk gelmemesini söylüyordu" dedi.

Teknik direktörlüğe Manuel Pellegrini'nin gelişiyle takımda çok şeyin değiştiğini dile getiren Manchester City'li yetkili, "Mancini çok katı batıl inançlara sahipti. Onun yöntemleriyle ortam biraz morg gibiydi. Sonunda gerçek hayata döndük. Yeni hoca oyuncular ve personelle gerçek anlamda konuşuyor. Bu son üç yılda hiç olmayan bir şeydi" ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Sen neymişsin meğer Mancini! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER