Sow ilk maçta gönülleri fethetti

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, bugün oynananan Sepahan maçında taraftarlarının gönlünü bir kez daha fethetti.

Sow ilk maçta gönülleri fethetti

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk özel maçını bugün İran'ın Sepahan takımı ile oynadı.

Düzce 18 Temmuz Stadı'ndaki karşılaşmaya sarı lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi. 4680 kişilik kapasiteye sahip olan stadyumda yaklaşık 4000'ine yakın taraftar maçı izlemek için yerini aldı.


SU MOLASINDA ALKIŞ TUFANI

4 Bin kişinin izlediği ve Fenerbahçe'nin 20.dakikada Mehmet Topuz'un golüyle 1-0 galip geldiği maça taraftarların Sow'u alkışladığı bölüm damga vurdu. Aşırı sıcak nedeniyle su molası verilen maçta oyuncular, su içmek için saha kenarına geldi ancak diğer oyunculara katılmayan bir isim vardı. Fenerbahçe'nin Senegalli müslüman yıldızı Moussa Sow, Ramazan ayı sebebiyle oruç tuttuğu için su molasında arkadaşlarına eşlik etmedi. 

Sow'un bu hareketinden oruçlu olduğunu anlayan sarı lacivertli taraftarlar, Sow'u adeta gol atmışçasına dakikalarca ayakta alkışlayıp, yıldız futbocu adına besteledikleri  tezahüratlarda bulundular. Senegalli Müslüman yıldız da taraftarların bu anlamlı desteğine alkışla karşılık verdi.

YENİ SEZON FORMALARI SAHNEDE

Sarı-lacivertli futbolcular sahaya ilk olarak Başkan Aziz Yıldırın ve Asbaşkan Mahmut Uslu'nun giydiği yeni sezon formaları ile çıktı.

EMRE'NİN YENİ NUMARASI 20 

Geçtiğimiz sezon 25 numaralı formayı terleten kaptan Emre Belözoğlu, bu sezon 20 numaralı formayı giyecek. 19 şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe 4. yıldızı ilk takabilmek adına yine 19 şampiyonluğu bulunan rakibi Galatasaray ile 2014-2015 sezonunda kıyasıya bir mücadeleye girişecek.

SAMANYOLUHABER.COM Celal Celep



<< Önceki Haber Sow ilk maçta gönülleri fethetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER