Süper Lig'e veda eden 2. takım belli oldu

Aldıkları yenilgiyle Süper Lig'e veda ettiler...

Süper Lig'e veda eden 2. takım belli oldu

Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Bursaspor'a 4-2 yenilen Orduspor, Mersin İdman Yurdu'nun ardından ligden düşen 2. takım oldu.

Bursaspor'un golleri Sestak (2), Pinto ve Belluschi'den geldi. Orduspor'un sayılarını Ali Çamdalı ve Stancu kaydetti. Ali Çamdalı, 60'ta kırmızı kart gördü.

2010-11 sezonu sonunda 26 yıllık hasretine son vererek Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren mor-beyazlılar, bu akşam aldığı yenilgiyle 2'nci sezonunda bitime 2 hafta kala matematiksel olarak ligden düştü.  Süper Lig'de geçen sezonu 42 puanla 14'üncü sırada tamamlayan Karadeniz ekibi, bu sezon ise 32 maçta 29 puan toplayarak başarısız bir grafik sergiledi.  Puan cetvelinde 17'nci sırada bulunan Orduspor, Mersin İdman Yurdu'nun ardından matematiksel olarak  Süper Lig'den düşmesi kesinleşen ikinci takım oldu.

Orduspor: 2 - Bursaspor: 4

Stat: 19 Eylül
Hakemler: Özgür Yankaya, Mustafa Emre Eyisoy, Ceyhun Sesigüzel 

Orduspor: Fevzi, Ömer, Yussuf, Ali, Ferhat Çökmüş, Ferhat Öztorun (Dk. 59 Abdülkadir), Şamil (Dk. 46 Selçuk), Nizamettin, Anıl (Dk. 76 Umbides), Barral, Stancu 

Bursaspor: Carson, İbrahim, Ferdinand, Vederson, Musa (Dk. 46 Murat), Belluschi (Dk. 86 Basser), Sestak, Şener, Tuncay Şanlı (Dk. 46 Ferhat Kiraz), Batalla, Pinto 

Goller: Dk. 10 Ali, Dk. 43 Stancu (Orduspor), Dk. 12 Pinto, Dk. 56 Belluschi, Dk. 75 ve 79 Sestak (Bursaspor)
B Dk. 60 Ali (Orduspor)

Sarı kartlar: Dk. 26 Yussuf, Dk. 53 Ali (Orduspor), Dk. 62 Şener (Bursaspor)
<< Önceki Haber Süper Lig'e veda eden 2. takım belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER