Trabzonspor - Dinamo Minsk maçı özeti!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında karşılaştığı Dinamo Minsk ile 0-0 berabere kalıp tur atladı

Trabzonspor - Dinamo Minsk maçı özeti!

UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında Trabzonspor ile Belarus ekibi Dinamo Minsk takımı 1-0'ın rövanşında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya geldi. 

Mücadele iki takımın da çabası gol getirmedi ve karşılaşma 0 - 0 berabere tamamlandı. Bu skorla tur atlayan Trabzonspor oldu ve Play-Off'a yükselmeye hak kazandı.


MAÇIN ÖZETİ:

19. dakikada Volkan Şen’in topunda ceza sahası içinde topla buluşan Henriqua kaleci Sulima’yı da geçti çaprazda olmasına rağmen kaleye vurdu, ancak ağlara gitmekte olan topu Danilov direk dibinden güçlükle kornere çeldi.

26. dakikada Trabzonspor’da Olcan Adın sağ çaprazda topla buluştu, rakibini geçip çaprazda olmasına rağmen sert vurdu, kaleci Sulima, sol alt köşeye giden topu güçlükle çeldi, meşin yuvarlak ardından kornere çıktı.

32. dakikada Trabzonspor önemli bir pozisyondan daha yararlanamadı. Volkan-Adrian ikilisinin gayretiyle kazanılan topta hazırlanan pozisyonda Adrian’ın sol çaprazdan sert şutunu kaleci Sulima güçlükle çeldi. Topu önünde bulan Olcan istediği gibi vuramayınca kaleci Sulima topu control etti ve tehlikeyi önledi. 

35. dakikada konuk Dinamo Minsk’in atağında sol çaprazda topla buluşan Stasevich’in ceza sahası köşesinden uzak direği gönderdiği sert şutta kaleci Onur meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan bölümünde de iki takımın çabası gol getirmeyince devre 0 – 0 berabere tamamlandı.

46. dakikada konuk ekip Veretilo ile gole yaklaştı. Konuk ekibin etkili ismi ceza sahası dışında buluştuğu topu düzeltti ve sert vurdu, ancak meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıktı.

49. dakikada Veretilo’nun pasında Stasevich sağ çaprazda, ceza sahası köşesinde buluştuğu topu plase bir vuruşla kaleye gönderdi, ancak meşin yuvarlak uzak direğin yanından auta çıktı.

79. dakikada Dinamo Minsk gole çok yaklaştı. Bu dakikada Aykut Demir’in faulünden kazanılan serbest vuruşu sol çaprazdan Stasevich’in direct kaleye gönderdiği serbest vuruşta üst direğin altına giden topu kaleci Onur güçlükle kornere tokatladı.

87. dakikada Dinamo Minsk takımı Trabzonspor kalesine tehlikeli geldi. Bu dakikada Stasevich'in pasıyla ceza alanına hareketlenen Figueredo'nun sol ayağıyla yaptığı vuruş önce Aykut Akgün'e ardından Onur'a çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

90. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Malouda’nın pasında sol çaprazda topla buluşan Olcan'ın çaprazdan sert şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

Karşılaşmanın 4 dakikalık uzatma bölümünde Dinamo Minsk büyük risk almasına rağmen skoru değişteremedi ve 0 - 0 biten mücadelenin ardından ilk maçı 1 - 0 kazanan Trabzonspor adını play - off'a yazdıran taraf oldu.
<< Önceki Haber Trabzonspor - Dinamo Minsk maçı özeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER