Trabzonspor - Gaziantepspor maçı sonucunda üç gol var

Trabzonspor - Gaziantepspor, Süper Lig'in 31. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Trabzonspor 2-1 Gaziantepspor..

Trabzonspor - Gaziantepspor maçı sonucunda üç gol var

Süper Lig 2013 - 2014 Sezonu 31. hafta maçında, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, Trabzonspor ve Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor rakibini 2-1 mağlup ederek Avrupa Kupaları'na gitme yolunda önemli bir 3 puan kazandı..

Trabzonspor kalede Onur savunmada; Caner Osmanpaşa, Bosingwa, Mustafa, Kadir Keleş orta sahada; Zeki Yavru, Adrian, Bourceanu forvette ise Olcan, Henrique ve Yusuf Erdoğan 11'i ile sahaya çıktı.

Gaziantepspor ise karşılaşmaya kalede Gökhan, savunmada; Ekrem, Stankevicius, Binya, Şenol orta alanda; Muhammed İldiz, Bekir Ozan, Mustafa Durak forvette ise Traore, Cenk Tosun, Serdar Özbayraktar 11'i ile başladı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Trabzonspor Henrique'nin attığı gol ile 1-0 öne geçti. Yusuf Erdoğan sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Henrique arka direkte kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 43. dakikada Henrique'nin golüyle durumu 2-0 yaptı. Yusuf Erdoğan ceza sahası içine girip şutunu vurdu ve top kaleci Karcemarskas'dan döndü sonrasında Henrique vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Gaziantepspor 63. dakikada Cenk Tosun'un attığı gol ile durumu 2-1 yaptı. Traore sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Cenk Tosun yükseldi kafayı vurdu ve top kaleci Onur'un bakışları arasında köşeden ağlarla buluştu.

<< Önceki Haber Trabzonspor - Gaziantepspor maçı sonucunda üç gol var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER