Trabzonspor - MP Antalyaspor maçında üç gol var! Maçın Sonucu

Trabzonspor ve Medical Park Antalyaspor, Süper Lig'in 17. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Trabzonspor 2-1 MP Antalyaspor..

Trabzonspor - MP Antalyaspor maçında üç gol var! Maçın Sonucu

Süper Lig 2013 - 2014 Sezonu 17. hafta karşılaşmasında, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, Trabzonspor ve Medical Park Antalyaspor karşı karşıya geldi. Trabzospor, evinde karşılaştığı rakibini 2-1 mağlup ederek, lige verilen araya moralle girdi.

Trabzonspor kalede Onur savunmada; AYkut Demir, Mustafa Yumlu, Bamba, Bosingwa, orta sahada; Zokora, Aykut Akgün, Malouda forvette ise Olcan, Henrique, Yusuf Erdoğan 11'i ile sahaya çıktı.

Medical Park Antalyaspor ise sahaya, Fornezzi, Serkan, Emre Güngör, İbrahim, Vederson, Zeki, Musa, Emrah, Murat, Koray ve Diarra ilk 11'i ile çıktı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Medical Park Antalyaspor 31. dakikada Zeki Yıldırım'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Zeki Yıldırım ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 44. dakikada Malouda'nın penaltıdan attığı golle durumu 1-1 yaptı...

-Trabzonspor 79. dakikada Emre Güral'ın attığı gol ile 2-1 öne geçti. Yusuf sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Olcan kafayla topu geriye aşırttı ve Emre Güral altıpas içinde kafayı vurarak topu ağlara gönderdi.

<< Önceki Haber Trabzonspor - MP Antalyaspor maçında üç gol var! Maçın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER