Trabzonspor Sivasspor maçı başladığı gibi bitti

Ligin iki formda ekibi Trabzonspor ile Sivasspor arasındaki maç golsüz sona erdi.

Trabzonspor Sivasspor maçı başladığı gibi bitti

Süper Lig'de sahasında Sivasspor'u konuk eden Trabzonspor,  en son ligde Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmadaki ilk 11'e göre tek oyuncu değişikliğine gitti.

Teknik direktör Mustafa Akçay, savunmada Giray'ın sakatlığı nedeniyle Fildişi Sahilli oyuncu Souleymane Bamba'yı ilk 11'de sahaya sürerek tek değişikliğini zorunlu olarak yaptı. En son Avrupa Ligi'nde Apollon Limassol maçında oynayan Bamba, ilk kez bu sezon ligde forma giydi.



Bordo-mavili takımın Avrupa Ligi'nde Lazio ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı karşılaşmada sakatlanan Colman da tam olarak istenilen seviyeye gelemediği için Sivasspor maçında forma giyemedi. Sakatlığı düzelen Soner Aydoğdu ise yedek kulübesinde kendine yer buldu. Son haftalarda yedek kulübesinde yer alan forvet oyuncusu Janko, bu kez 18 kişilik kadroda da kendine yer bulamadı.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası çıkan olayların ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle 20 gün hak mahrumiyeti cezası alan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, karşılaşmayı statta izleyemedi.

Sivasspor'da da sakatlıkları bulunan Nijeryalı oyuncu John Utaka ve savunmada Ümit Kurt, 18 kişilik kadroda yer alamadı.


TRABZONSPOR - SİVASSPOR

STAT: Avni Aker
HAKEM: Fırat Aydınus
SAAT: 16.00
YAYIN: Lig TV

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Olcan, Zokora, Yusuf, Adrian, Malouda, Henrique
YEDEKLER: Zeki Ayvaz, Soner, Emre, Aykut Akgün, Abdulkadir, Zeki Yavru, Caner
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

SİVASSPOR: Korcan, Cicinho, Da Costa, Navratil, Ziya, Burhan, Kadir, Mehdi, Adem, Aydın, Aatif
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Carlos

<< Önceki Haber Trabzonspor Sivasspor maçı başladığı gibi bitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER