Trabzonspor evinde Kasımpaşasporu konuk ediyor

Trabzonspor, Kasımpaşaspor'u yenip peş peşe ikinci zaferini elde etmek istiyor...

Trabzonspor evinde Kasımpaşasporu konuk ediyor

Trabzon’da bu akşam nefesler tutulacak, tüm gözler Hüseyin Avni Aker Stadı’nda olacak. Bordo-Mavililer, 6 maçlık seyircisiz oynama cezasının ardından ilk kez sahasında oynayacak. 

Rakip Kasımpaşa, hedef zafer! Geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanında 4-0 kazanarak hem kara bulutları dağıtan, hem de rakibinden 4.’lük koltuğunu devralan Fırtına yeni bir sayfa açtı. 

Önümüzdeki sezon için Avrupa Ligi vizesi almayı kafasına koyan Hami Mandıralı ve öğrencileri, artık 4. sırayı korumak için savaşacak. Trabzonspor için Kasımpaşaspor maçının başka bir önemi daha var. Bordo-Mavililer, eğer rakibini mağlup edebilirse ligde yaklaşık 3 aydan sonra ilk kez peş peşe iki maçta sahadan galibiyetle ayrılmış olacak. Fırtına en son 12. haftada Eskişehirspor’u 1-0, 13. haftada ise Erciyesspor’u 3-1 art arda mağlup emişti. 

Deplasmanda kazanmaya hasret

Kasımpaşaspor, ligin ikinci devresinde büyük bir düşüş yaşadı. Son 10 maçtaki tek galibiyetini Sivas karşısında alan, deplasmanda 7 maçtır 3 puan yüzü göremeyen Lacivert-Beyazlılar, Trabzon’da bu kötü istatistiklerine son vermek istiyor.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa Y., Aykut, Mustafa A., Olcan, Zokora, Bourceanu, Colman, Yusuf, Janko

KASIMPAŞA: İsaksson, Elyasa, Yalçın, Barış, Sancak, Adem, Castro, Kerem, Castro, Viudez, Malki

STAT: Avni Aker

SAAT: 20.00

YAYIN: LiG TV

HAKEM: Mustafa İlker Coşkun

<< Önceki Haber Trabzonspor evinde Kasımpaşasporu konuk ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER