Trabzonspor'dan yıldız operasyonu

Adebayor'un transferini bitirmek için Londra'ya giden Trabzonlu yöneticilerin, Arsenal'in Çek yıldızı Rosicky'nin menajeri ile de sürpriz bir görüşme yaptığı iddia edildi.

Trabzonspor'dan yıldız operasyonu

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 33 yaşındaki yıldızın 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilebileceği belirtiliyor.

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 'ses getirecek' bir oyuncu alacağız dediği Trabzonspor'un, Arsenal'in yıldızlarından Tomas Rosicky'yi de listesine dahil ettiği öğrenildi.

Emmanuel Adebayor'un transferini bitirmek için İngiltere'ye giden bordo-mavili yöneticilerin, burada Rosicky'nin menajeriyle de bir görüşme yaptığı belirlendi.

Trabzonspor'a daha önce birçok Çek ve Slovak futbolcu getiren Türk asıllı menajerin aracılık ettiği görüşmenin olumlu geçtiği ve Rosicky'nin transferi için 'yeşil ışık' yakıldığı ifade edildi.

FiYATI 2 MiLYON EURO!

2006 yılından beri Arsenal forması giyen Tomas Rosicky, 'Topçular'da bu sezon Premier Lig, Şampiyonlar Ligi ve Lig Kupası'nda olmak üzere toplam 16 maçta forma giyip, 1 asist yaptı.

Sözleşmesi sezon sonunda biten 33 yaşındaki yıldızın, ara transferde 2 milyon euro bonservis bedeli ödenerek alınabileceği belirtiliyor. Orta sahada hücuma dönük görev yapan Rosicky, kanatta da oynuyor. Başarılı futbolcu, Çek Milli Takımı'nda da 93 kez yer alıp, 21 gol attı.
<< Önceki Haber Trabzonspor'dan yıldız operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER