Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta başlıyor?

Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanından çıkış arıyor. Kasımpaşa - Beşiktaş mücadelesi bu akşam saat 19.00'da başlayacak.

Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta başlıyor?

Beşiktaş, 15. hafta sınavında Kasımpaşa’ya konuk oluyor. Bir maç eksiğiyle zirvenin 12 puan gerisinde yer alan Kartal, Barış Şimşek’in yöneteceği karşılaşmada rakibini devirerek, hem ikinci sıraya oturmak hem de şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürmek istiyor. 

Bu mücadelenin bir diğer önemli tarafı da Tolga Zengin için olacak. Hafta içerisinde annesini kaybeden deneyimli eldiven, acısının tazeliğine rağmen Kasımpaşa maçında Siyah-Beyazlılar’ın kalesini koruyacak. Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını ise dün akşam yaptığı idmanla tamamlayarak kampa girdi. Slaven Bilic gözetimindeki basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik idmanı yapan Siyah-Beyazlılar, 5 ’e 2 pas çalışması ve kısa koşularla günü tamamladı ve kampa girerek Kasımpaşa maçını beklemeye başladı.

Tolga takımla birlikte çalıştı

Tedavisine devam edilen; Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Töre, Kerim Frei ile boğaz enfeksiyonu olan Dentinho ve gıda zehirlenmesi geçiren Eneramo çalışmalara katılmadı. Sol arka adalesinde darbeye bağlı ödem oluşan Julien Escude, tedavi sonrası takımdan ayrı koşu yaparken Tolga Zengin ise takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş’ta son durum

Kartal’da devreyi kapatan Gökhan Töre’nin yerine Slaven Bilic Kasımpaşa karşısında Filip Holosko’ya şans verecek. Ayrıca cezası biten Oğuzhan ve iyileşen Ersan da bu akşam kadroya dönecek.

Paşa’da son durum 

Lige fırtına gibi giren Kasımpaşa’da bu akşam 3 isim yer alamayacak. Geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Ryan Babel ve İlhan Eker Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca Adem Büyük de sarı kart cezası sebebiyle takımını yalnız bırakacak. 

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

KASIMPAŞA: Isaksson, Elyasa, Donk, Barış, Volkan, Castro, Viudez, Kerem, Scarione, Halil, Malki

BEŞİKTAŞ:  Tolga, Serdar, Sivok, Ersan, Motta, Holosko, Hutchinson, Veli, Fernandes, Olcay, Almeida 

STAT: RTE

SAAT: 19.00

YAYIN: LİG TV

HAKEM: Barış Şimşek

<< Önceki Haber Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta başlıyor? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER