Trabzonspor'un yeni stadının adı ne olacak?

Trabzon Başkanı Hacıosmanoğlu, yeni stadın adı için, "Fatih Sultan Mehmet, Trabzon için çok önemli bir şahsiyettir" dedi ve isim değişikliği hakkında ipucu verdi.

Trabzonspor'un yeni stadının adı ne olacak?

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Akyazı'da önceki gün temeli atılan ve 2 senede bitecek olan yeni stadın isminin ne olacağı hakkında, "Trabzonspor'u ekonomik olarak rahatlatmak, faiz yükünden kurtarmak istiyoruz. Bu anlamda kulübümüze katkı sağlayacak sponsorlarla görüştükten sonra karar vereceğiz" dedi.

Hacıosmanoğlu, stad için adı geçen Fatih Sultan Mehmet için, "Peygamber Efendimiz, 'İstanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, onu fetheden ordu ne güzel ordudur' demiştir. Fatih Sultan Mehmet Han, 1461'de de Trabzon'u fethetmiştir. Trabzon için çok önemli bir şahsiyettir" açıklamasıyla isim değişikliğine yeşil ışık yaktı.

"ADAM OLURSANIZ BASKI OLMAZ"

Hacıosmanoğlu, Eskişehir karşısında alınan galibiyet içinse, "Kazanmak ya da kaybetmek önemli değil. Önemli olan sahada güzel futbol sergilemek" dedi.

Hacıosmanoğlu, bir dönem gündemde olan, "Takım, Avni Aker'de baskı altında kalıyor" söylemine karşılık takımın 280 gündür iç sahada yenilmemesiyle ilgili olarak, "Adam gibi olursanız baskı olmaz" dedi.
<< Önceki Haber Trabzonspor'un yeni stadının adı ne olacak? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER