Türkiye - Macaristan maçında iki gol var! Maçın sonucu: 1-1

Türkiye ile Macaristan, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. maçında karşılaştı. İkinci devrede maçın skoru: Türkiye 1-1 Macaristan...

Türkiye - Macaristan maçında iki gol var! Maçın sonucu: 1-1

Türkiye, Brezilya'da düzenlenecek FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki 6. maçında, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda, Macaristan ile karşı karşıya geldi. A Milli Takım ile Macaristan, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

A Milli Takım karşılaşmaya Kalede; Onur Savunmada; Hasan Ali, Semih, Bekir, Gökhan Gönül, orta sahada; Selçuk İnan, Nuri, Alper Forvette ise Umut, Burak ve Arda 11'i ile sahaya çıktı.

Macaristan ise karşılaşmaya Kiraly,Vanczak, Kadar, Dzsudzsak, Varga, Szalai, Koman, Pinter, Meszaros, Hajnal, Korcsmar 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-A Milli Takım 63. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Arda sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Burak Yılmaz altıpas içinde kafayı vurdu ve top kaleci Kiraly'nin altından ağlarla buluştu.

-Macaristan 71. dakikada Böde'nin attığı golle durumu 1-1 yaptı. Kadar sağ kanattan altıpas içine doğru taç kullandı, Semih kale önünde topu sektirdi ve Böde bu hatayı affetmeyerek topu ağlarımıza gönderdi.

Maçın Sonucu: Türkiye 1-1 Macaristan...


<< Önceki Haber Türkiye - Macaristan maçında iki gol var! Maçın sonucu: 1-1 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER