Ünal Aysal'dan seçim açıklaması

Galatasaray'daki seçime tek aday olarak giren Ünal Aysal, bundan duyduğu üzüntüyü dile getirdi...

Ünal Aysal'dan seçim açıklaması

Başkanlık seçimine tek aday olarak giren Ünal Aysal, kongre öncesi seçim ofisi açılışında konuştu. Yeni yönetim kurulu ile tanışma toplantısı düzenleyen Aysal, yapılacak seçime tek aday olarak gireceklerini söyleyerek, “Keşke bir kaç aday daha çıksaydı” diye konuştu.

Taraftarların Gezi Parkı gösterilerine de değinen Aysal, “Gezi Parkı olayları Türk vatandaşı olarak hepimizi etkiledi. Türk vatandaşı olarak gönülden destek veriyoruz” diye konuştu.

İşte Aysal’ın konuşmasından satırbaşları…

- Keşke seçimde bir kaç aday daha çıksaydı. Öyle görünüyor ki yalnız başımıza katılacağız. 22 Haziran bizim içni biraz da tehlikeli bir tatil. Gerek tatil, gerek tek başına seçime giren bir ekip. Nasıl olsa bunlar seçimi alır diyenler olabilir.

- G.Saray’ın geleneklerinde rekabet var. Önümüzdeki dönemde çok önemli bir programımız oluşacak. Ekip bütün dinamikleri ile ortada. Daha gençleşmiş bir kadro içinde kendimi daha güçlü hissettiğimi söyleyebilirim.

- Bu dönemde YK’ya değil diğer kurumlara da görev düşecek.

- Güzel bir 2 sene geçirdik. Bundan sonraki ekibimizinde hiç değilse aynı başarıda olacağına gönülden inanıyorum.

- Kurumsallaşmadan başarılı olabilmiş tek bir kulüp yok. Biz istediğimiz banka ile masaya otururuz, şartları biz müzakere ederiz. Eskiden bize empoze ediliyordu. 14 senedir artan borç stoğumuz, son 2 senede düştü. Hedefimiz gelecek sene mali genel kurula gittiğimiz vakit, borcu 160 milyon dolar seviyesine indirmek…

- Bizim hedefimiz Türkiye şampiyonluğu değil, yurt dışındaki çıtayı yukarıya çıkarmak. Biz çıtayı lig şampiyonluğu olarak koymuyoruz.

- Bu seçimin süreci 3 seneliktir. Görevimizi iyi yapabildiğimiz sürece görevde kalırız. Eğer aksarsak, genel kurulumuzun bize verdiği işareti beklemeden biletimizi keser, seçime gideriz.


<< Önceki Haber Ünal Aysal'dan seçim açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER