Tekelioğlu: Sakat ve cezalıların yerine transfer yapacağız


Trabzonspor'un teknik patronu Sadi Tekelioğlu, ligin ikinci yarısı öncesi sakat ve cezalıların yerine transfer yapacaklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-1 yendikleri Adanaspor maçı sonrası değerlendirmelerde Tekelioğlu, maçın, kendileri ve Adanaspor için yedek oyuncuları test etme maçı olduğunu belirtti. As oyuncular oynamasa da sahadaki oyuncuların görevini yaptığını ifade eden Tekelioğlu, "Arka arkaya gelen goller maçı koparmamızı sağladı. Sevindiğimiz taraf, sakatsız ve cezasız gruptan çıkmayı garantiledik." dedi. 18 kişilik kadroda 10 oyuncunun Trabzonlu olduğunun altını çizen Tekelioğlu, "Bunlar bizim için önemli artılardı. Adanaspor'da gerçekten iyi bir takım, genç oyunculardan kurulu. Adana zaten her zaman potansiyeli olan bir futbol kentidir. Buradan her zaman iyi oyuncular çıkmıştır. İnşallah Süper Lig'e çıkabilir." diye konuştu.

Maçın her iki takımdaki genç oyunculara yaradığının altını çizen Tekelioğlu, iki takımdaki genç oyuncuların neler yapabileceğini herkesin gördüğünü ve bu açıdan maçın kazançlı olduğunu anlattı. Turu geçmeyi garantilediklerini de vurgulayan Tekelioğlu, "Kısa bir devre arası oldu. Buraya getirmediğimiz oyuncular oldu, belli sıkıntılarımız var. Sakat oyuncular sorunu, geri dönmeyen, cezalı oyuncular var. Bunların eksiğini transferle kapatmak istiyoruz ikinci yarı öncesi." şeklinde konuştu.

İPEKOĞLU: TRANSFER YAPMAYACAĞIZ

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu da yenilmelerine rağmen oyundan memnun olduğunu vurguladı. İkinci yarı öncesi artık transfer yapmayacaklarını vurgulayan İpekoğlu, "Belki bir transfer daha yapabilirdik. Ancak bugünkü maçtan sonra transfer düşünmüyorum. Bence bu takım bizim için yeterli." ifadelerini kulladı.

CİHAN
<< Önceki Haber Tekelioğlu: Sakat ve cezalıların yerine transfer yapacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER