Tekelioğlu: Yönetim istese de Rizespor maçına bu şekilde çıkamam


Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, iyi oynamadıklarını fakat buldukları pozisyonları iyi değerlendirdiklerini söyledi. Tekelioğlu, TFF kuralları gereği sözleşme yapılmadan yönetim istese de Çaykur Rizespor maçında takımın başında sahaya çıkamayacağını söyledi.

Tekelioğlu, 3-1 kazandıkları Eskişehirspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, 2000-2001 sezonunda 75. dakikaya kadar 2-0 önde götürdükleri, ancak rakibin 10 kişi olduğu maçın 2-2 bittiğini ve müsabaka sonrası bordo-mavili takımdaki görevinden istifa ettiğini hatırlattı. Eskişehirspor maçında da benzer bir durum yaşandığına değinen tecrübeli hoca, "Dakika 75 yine aynı dakikalar. Dakikaya baktım, 75'i bulmasını bekledik. Dakikayı kurtardık ama yine gol yedik. Rakip yine 10 kişi. O 7-8 dakika sıkıntılı bir süreçti. 2-2 bitme belki de bir daha bu işi profesyonel takımlarda yapmamayı bile düşündüm." dedi.

Maçta iyi oynadıklarının söylenemeyeceğini ifade eden Tekelioğlu, şöyle devam etti: "Mücadele ettik. İyi pozisyonlar da bulamadık ama bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik. Eskişehirspor daha derli toplu oynadı. Yaşadığımız süreç, kongre süreci, belirsizlikten dolayı oyuncuların durumu. Yeniden toparlamak zordu. Fenerbahçe maçında da taraftarımıza galibiyet armağan etmek isterdik ama olmadı. Eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'da teşekkür ediyorum. Alt yapıya gelme konusunda bize güvendi, bütün imkanları sağladı. Her sene 2-3 takım şampiyon oldu. Bu süreçte bana profesyonel tamımda yine göre verdi. Bu süreci Fenerbahçe maçı hariç iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Kırmızı kart görmesek o maçta farklı olabilirdi. 2 galibiyet 6 puanla hem giden, hem gelen yönetime katkı sağlamış olduk."

"YÖNETİMİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIM"

Yeni başkan Muharrem Usta ile görüşeceğini anlatan Tekelioğlu, "Yönetimin önünü açma adına kendisine teşekkür edeceğiz. Ondan sonra kulüpteki pozisyonumuz ortaya çıkar. Hiç darılacak gücenecek gibi bir durumum yok. Ben alt yapının sorumlusuyum. Yönetimi rahatlatma adına konumumu bildireceğim. Yönetimin zaten kafasında yoksak sözle, baskıyla, yazmakla, çizmekle bu iş olmaz. Onların düşüncesi saygı göstermek durumundayım. Yarın gelip 'şu hocayla anlaştık' derlerse hocaya takımla ilgili raporu veririm. Bundan da alınmam. Ben Trabzonsporluyum, burada görev yapıyorum. Yönetim devam etmek istemezse altyapıdaki görevime devam edeceğim." diye konuştu.

TFF'nin bir antrenörle sözleşmesiz çalışmaya 2 maç izin verdiğini, kongre nedeniyle Trabzonspor'a 3 maçlık izin verildiğini açıklayan Tekelioğlu, "Bu nedenle yönetim istese de Rizespor maçına çıkmam. Ya bizimle sözleşme yapacaklar ya da başka bir arkadaşı takımın başına getirecekler."

CİHAN
<< Önceki Haber Tekelioğlu: Yönetim istese de Rizespor maçına bu şekilde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER