Birol Güven, MARS Tab’ın Mart ayı kapağında!

Türkiye’nin en interaktif dijital yaşam dergisi MARS Tab, Mart sayısıyla yayında. Tablet yayıncılığın ulaştığı son noktayı temsil eden MARS Tab, kullanıcılarına yine bol interaktivite ve multimedya içerik sunuyor.

Birol Güven, MARS Tab’ın Mart ayı kapağında!

Projeleriyle gerçek bir televizyon efsanesi olan, popüler kültüre damga vuran dizilere imza atan yapımcı, senarist ve yönetmen Birol Güven, MARS Tab’ın Mart kapağında.

Son olarak ?Seksenler”, ?Doksanlar” ve ?Zengin Kız Fakir Oğlan” dizileriyle adından söz ettiren başarılı yapımcı Birol Güven, televizyon kutusunu MARS Tab okurları için anlattı. Güven için dizilerinden görüntüleri de içeren çok özel bir interaktif kapak hazırlandı.

Kendisini gündelik hayat uzmanı olarak tanımlayan Güven, TV ekranındaki başarısını sıradan detaylar konusundaki gözlem yeteneğine borçlu olduğunu söylüyor. Güven, gelecekte dünyanın en iyi sinemacılarının da Türkiye’den çıkacağını, bunun da haftada 4 gün çalışarak 120 dakikalık dizi çeken genç yönetmenlerle olacağını iddia ediyor.  

İletişim akademisyeni Doç. Dr. Esra Arsan, seçim meydanlarından sosyal medyaya kadar her yerde karşımıza çıkan nefret söylemi tartışmalarını MARS Tab için yorumladı.

Ayrıca Samsung Galaxy S5’e dair ilk görüntüler ve kapsamlı bir inceleme dosyası, alldesign İstanbul organizasyonunun yıldızları, Dialogue in The Dark sergisi ile karanlık 90 dakika deneyimi, endüstriyel ve fütüristik çizgisiyle dikkat çeken moda tasarımcısı Ayhan Yetgin, dünyaca ünlü müzik grubu Pink Floyd’un bile kendisinden övgüyle söz ettiği genç piyanist Ayşe Deniz Gökçin, İstanbul’un en gözde caz mekanı Nardis Jazz Club ve çok daha fazlası MARS Tab’ın Mart sayısında.

iPad’in yanı sıra iPhone ve Android cihaz kullanıcılarına da sıra dışı bir dergi deneyimi sunan MARS TAB, Mart sayısıyla şimdi App Store’da ve Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google Play’de! Üstelik ücretsiz!

iPad ve iPhone İçin App Store Download Linki:
 

 Android Cihazlar İçin Google Play Download Linki:
 

<< Önceki Haber Birol Güven, MARS Tab’ın Mart ayı kapağında! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER