Logitech'ten bataryası bitmek bilmeyen 'Oyun Mouse'u!

Oyunseverlerin en büyük kabuslarından olan kablosuz mouseların pilinin çabuk bitmesine Logitech kesin bir çözüm bulmuş.

Logitech'ten bataryası bitmek bilmeyen 'Oyun Mouse'u!

Oyun dünyası için en üst seviyede ürünleri ile oyuncuların gönlünde taht kurmayı başarmış olan Logitech yepyeni bir çalışmayla tekrar karşımızda. Sıkı oyuncuların en büyük dertlerinden olan kablosuz mouse'ların şarjlarının en olmadık anda bitivermesi devri artık sona eriyor. Logitech'in bugün resmi tanıtımını yaptığı G602 adlı oyuncu mouse'unun bataryası tam 250 saat boyunca dayanabiliyor!

11 ayrı komut tuşuna sahip olan G602, şirketin meşhur olmuş G-serisi oyun ürünlerinin son üyesi olma şerefini de taşıyor. Logitech Gaming Software olarak bilinen yazılım ile pek çok ön tanımlı oyunu ayar yapmadan (komutları) mouse'unuza aktaran sistem, cihazın en beğenilecek yanlarından biri olacağa benziyor. Ultra-hızlı 4,000 DPI Delta Zero optik sensör sayesinde en hassas hareketleri bile başarı ile oyuna yansıtacağı sözü verilen G602, Eylül ayında 80 dolarlık fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

Arzu eden kullanıcılar için önerilen iki de yan ürün sözkonusu. G440 Hard Gaming Mouse Pad (high DPI için) 30 dolar'a ve G240 Cloth Gaming Mouse Pad (düşük DPI için) ise 20 dolara alıcısını bekleyecek.

<< Önceki Haber Logitech'ten bataryası bitmek bilmeyen 'Oyun Mouse'u! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER