MARS Tab Ocak ayına bomba gibi girdi!

Türkiye’nin ilk tam interaktif dijital yaşam dergisi MARS TAB, Ocak sayısıyla yayında.

MARS Tab Ocak ayına bomba gibi girdi!

Tablet yayıncılığa yepyeni bir soluk getiren derginin kullanıcılarını bu ay büyük bir sürpriz bekliyor. Uzun zamandır merakla beklenen ve yoğun istek alan MARS TAB Android ve iPhone uygulamaları kullanıma hazır. Okuyucular, MARS TAB uygulamasını, artık iPhone ve Android cihazlarına da ücretsiz olarak indirebilecek ve bu benzersiz interaktif dergi deneyimini doyasıya yaşayabilecekler.

Ekranların sevilen yüzü Mesut Yar’ın stüdyosuna konuk olan MARS TAB ekibi, Yar’ın çok özel açıklamalarını interaktif sayfalarına taşıyor. 

Ayrıca Bennu Gerede’nin kendi kadrajından karelerle süslenen özel röportajı da yine MARS TAB sayfalarında.

SAVAŞ SAHASINDA BİR KADIN FOTOMUHABİR: EMAN MOHAMMED

Çektiği fotoğrafları tüm dünyaya servis eden, Gazze’nin tek kadın fotomuhabiri olan Eman Mohammed, sadece MARS TAB’a konuştu. Eman, Gazze’de olan bitenleri, savaş sahasında bir kadın fotomuhabir olarak yaşadıklarını Ocak sayısına anlattı.

Türk yapımı İHA’lar, Miro Sergisi’nden akılda kalanlar, 740. Ölüm Yıl Dönümünde Mevlana Özel sayfası, 2013’ün muhteşem icatları ve çok daha fazlası MARS TAB’ın Ocak sayısında...

MARS TAB dördüncü sayısıyla şimdi App Store ve Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google Play’de. Üstelik ücretsiz!

<< Önceki Haber MARS Tab Ocak ayına bomba gibi girdi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER