Temel atma töreninde Başkan Savaş'a doğum günü sürprizi


Hatay'ın Erzin ilçesinde, vatandaşları büyük bir sıkıntıdan kurtaracak olan atık su arıtma tesisi için temel atma töreni düzenlendi. Temel atma törenine katılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a, 51. yaş günü sürprizi yapıldı. Tören alanında Başkan Lütfü Savaş için yaş pasta kesildi.

Kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin'de, yaklaşık bir ay önce inşaatına başlanan ve yüzde 40'ı yapılan atık su arıtma tesisi için temel atma töreni düzenlendi. Hürriyet Mahallesi Hanifi Soylu Bulvarı ikinci kilometresinde bulunan tesisin temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, parti ilçe başkanları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Erzin ilçesinin eksiklerini en kısa zamanda tamamlayacaklarını söyledi. İlçenin, kendi hizmet alanlarında olan eksiklerini tespit ettiklerini ve çalışmalara hız verdiklerini kaydeden Lütfü Savaş, Mevlana'nın, "Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için. Hakk'ın evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik." sözünü kendilerine düstur edindiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından temel atma törenine geçildi. İnşaatı devam eden tesise temsilen temel atıldı. Ayrıca, bugün doğum günü olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş için doğum günü pastası kesildi. Başkan Savaş, vatandaşlara, kendi için kesilen pastadan ikram etti.

CİHAN
<< Önceki Haber Temel atma töreninde Başkan Savaş'a doğum günü sürprizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER