Başkomiser'e saldırı anı güvenlik kamerasında

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyon kapsamında Mardin'in Savur ilçesinde uğradığı roketatarlı saldırıda yaralanan Başkomiser Mehmet Akif Yılmaz gözaltına alındı.

Başkomiser'e saldırı anı güvenlik kamerasında

Yılmaz'ın 1 Ekim günü Mardin Savur'daki polis lojmanlarına terör örgütü tarafından yapılan silahlı saldırıda yaralandığı, ameliyatla dalağının alındığı, akciğerinde de hasar olduğu öğrenildi. Terör operasyonunundan dolayı raporu bulunmasına rağmen polis ekipleri Ankara'daki ikametine gelerek Yılmaz'ı gözaltına aldı. Yılmaz'ın avukatı Melik Bayat durumu twitter'dan şöyle duyurdu: "TEM, Mardin Savur'da PKK saldırısında yaralanan ve halen tedavi gören Gazi Başkomiseri şuan gözaltı yapıyor. Şehit olsaydı "Kahramandı" oysa!"


Öte yandan, Başkomiser Mehmet Akif Yılmaz'ın Mardin Savur'da PKK saldırısına uğrama anının güvenlik kameraları da ortaya çıktı. Roketatarlı saldırı anı, sonrasında yaşanan çatışma ile bir başka görüntüde ise Akif Yılmaz'ın yere düşme anı kayıtlara geçiyor. 1 Ekim günü aracından inen ve teröristlere silahıyla karşılık veren Yılmaz çıkan çatışmada ağır yaralanıyor. Ardından aracın ön tarafına düşen roket mermisi üzerine aracından iniyor. Çıkan çatışmada ise karnına isabet eden kurşun akciğer ve dalağını parçalıyor. Yere yığılıp kalan Başkomiser daha sonra kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı. Bir süredir evinde tedavi olan başkomiser yaralı halde iken bu sabah saatlerinde meslektaşları tarafından gözaltına alındı. 

CİHAN
<< Önceki Haber Başkomiser'e saldırı anı güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER