Tolunay Kafkas, hakem İlker Meral'e tepkili


Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor maçının hakemi İlker Meral'e tepki gösterdi. Genç hoca, "Sen hem saha içinde kötü maç yöneteceksin, kartlık pozisyonları es geçeceksin. İçeriye girerken de sana ufak tefek tepkiler olduğu zaman böyle 'işine bak' gibi ağızlarla konuşacaksın. Biz bunu kabul etmeyiz, ben etmem yani." sözleriyle Meral'e yüklendi.

Tolunay Kafkas, Süper Lig'in 21. haftasında 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Oynadığımız son maçlarda skor alamamamıza rağmen çok üstün bir oyun sergiliyorduk. Bu kez çok istediğimiz gibi başlayamadık ama oyunun kontrolünü ele aldık. Penaltı pozisyonunu bulduk. Onu gole çevirebilseydik belki oyun çok farklı yerlere gidebilirdi. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Daha sonra maalesef oyunun kontrolünü hiç beklemediğimiz şekilde kaybettik ve 2-0 geriye düştük. Böyle takımlar karşısında 2-0'dan sonra oyunu geri çevirmek kolay olmuyor." diye konuştu.

İkinci yarı risk adlıklarını anlatan Kafkas, "Çok da pozisyonlar bulduk. Aslında maçı berabere bitireceğimiz pozisyonlar bulduk ama bunları değerlendiremedik. Trabzonspor'un haklı galibiyetini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

İLKER MERAL'E SERT TEPKİ

Maçın hakemi İlker Meral'i de eleştiren Kafkas, "Sen hem saha içinde kötü maç yöneteceksin, kartlık pozisyonları es geçeceksin. İçeriye girerken de sana ufak tefek tepkiler olduğu zaman böyle 'işine bak' gibi ağızlarla konuşacaksın. Biz bunu kabul etmeyiz, ben etmem yani. Öyle o ağızlarla yok. Sen aynı şeyi başka yerde bu şekilde söyleyebilir misin? Söyleyemediğin şeyi burada da söylemeyeceksin. Bizim yöneticilerimize, yardımcı antrenörlere bu şekilde konuşmayacaksın." dedi.

"ŞAMPİYONLUK KAHRAMANLIK DEĞİL, KÜME DÜŞMEK DE ŞEREFSİZLİK DEĞİL"

Hiç sorun olmadığını, yine söyleyen ve Trabzonspor'un haklı bir galibiyet aldığını belirterek, tebrik eden Tolunay Kafkas, sözlerini şöyle tamamladı:

"Trabzonspor'un haklı galibiyetine gölge düşürmek için bunu söylemiyorum ama çok dikkatli olmak lazım. Hem üstlerde hem altlarda insanlar büyük emek sarf ediyorlar. Doğru işler yapmak lazım. Bir takımın şampiyon olması kahramanlık değildir, küme düşmek de şerefsizlik değildir. Biz adam gibi bir iş yapıyoruz ve yaptığımız her işin arkasında durabilecek hem yüreğimiz, hem cesaretimiz var. Yeter ki işler doğru olsun. Türk futbolunun ilerlemesi ve gelişmesi için söylüyorum, kendime bir çıkar sağlamak için söylemiyorum. Kim iyiyse o kazanacak, yan etkiler olmayacak bu işin içerisinde."
CİHAN
<< Önceki Haber Tolunay Kafkas, hakem İlker Meral'e tepkili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER