Toplantı sonrası konuştu

Dursun Özbek ve Galatasaray yönetimi sözlü savunma vermek için UEFA ile girdiği toplantıdan çıktı. İşte Özbek'in açıklamaları...

Toplantı sonrası konuştu

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, 4 yönetici ve bir avukat UEFA'nın İsviçre'de ki merkezine sabah saatlerinde giriş yaptı. Sarı-kırmızılıları ünlü avukat Dupont'un savunduğu kritik toplantı saat 14:00 civarında bitti.
 
Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Dursun Özbek söyle konuştu;
 
'Karar 1 hafta içerisinde...'
 
'Savunmamız son derece net görüşler üzerine kurulu. Hakimler Kurulu'nun vereceği bir karar tabi bu. Ama burada iki etap olduğunu dikkatten karçımayalım. Buradan çıkacak kararı CAS'a da götürme şansımız var. Ortaya koyduğumuz delilleri yorumlayacaklar. Aşağı yukarı 1 hafta içerisinde karar verecekler. Ama dediğim gibi olayı CAS'a taşımak mümkün.' dedi.
 
'Deliller ceza almamamızı gerektiriyor'
 
'Burada ortaya koyduğumuz deliller, G.Saray'ın ceza almamasını gerektiriyor. Yine söylüyorum. Buradan kötü bir karar çıksa bile bizim bunu CAS'a taşıma şansımız var. Ama buna gerek kalmayacağını umut ediyorum.'  

'Bileklerimizdeki bileklikleri gösterdik'
 
Özbek sözlerini, 'Kampanyalarımızı anlattık. Tek Bilek & Tek Yürek kampanyamızı anlattık. Bileklerimizdeki bileklikleri de gösterdik. Ama tabi kuruldaki insanlar Alman. Daha reel deliller istiyorlar.' diyerek sonlandırdı.


Kaynak: Skorer
<< Önceki Haber Toplantı sonrası konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER