Turkcell basketbolda kadın milli takımlarına sponsor oldu


2002 yılında A Milli Erkek Basketbol Takımı'na "Resmi İletişim Sponsoru", 2006 yılında ise "Ana Sponsor" olan Turkcell, iki yıllık yeni anlaşma çerçevesinde A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın yanı sıra kadın milli takımlarının tüm kategorilerine ana sponsor oldu.

TBF Başkanı Harun Erdenay, "Son yıllarda A Milli Kadın Basketbol Takımımız FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonalarında, Olimpiyatlarda ve FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda elde ettiği başarılarla ülkemize ve çok sayıda gencimize ilham kaynağı oldu. 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyatlar hazırlıklarımız devam ederken Turkcell'in desteğiyle bu takımın sahaya daha güçlü çıkıp hepimizi tekrar gururlandırarak Rio Olimpiyatları'na gideceğine inanıyorum" dedi.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Türk basketboluna 2002'den bu yana destek olduklarını, yeni dönemde kadın basketbolunun da yanında olacaklarını söyledi.

A Milli Kadın Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyat elemelerinde birbirinden zorlu karşılaşmalar yaparken yıldız, genç ve ümit kadın milli takımları; FIBA Avrupa Şampiyonaları "A" seviyesinde mücadele verecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Turkcell basketbolda kadın milli takımlarına sponsor oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER