Trabzonspor, yeni döneme galibiyetle başlamak istiyor


Haftayı kongre heyecanıyla geçiren Trabzonspor, Süper Lig'in 14. haftasında yarın sahasında Eskişehirspor'u ağırlayacak. Sıkıntılı süreçte camiayı rahatlatacak galibiyet hedefleyen bordo mavili futbolcular, yeni yönetimi 3 puanla karşılamak istiyor.

Hafta boyunca çalışmalarını basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştiren Trabzonspor, bugün yapacağı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Bordo mavili ekipte Alper Uludağ kırmızı, Salih Dursun ise sarı kart cezaları nedeniyle Eskişehir maçında forma giyemeyecek. Hafta içerisinde ayak bileğinden ameliyat olan Sefa Yılmaz ile geçen haftaki Fenerbahçe maçında sakatlanan Mehmet Ekici de kadroda olamayacak.

Ceza ve sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorluk çeken antrenör Sadi Tekelioğlu'nun, Alper'in yokluğunda savunmanın solunda Yusuf Erdoğan veya Musa Nizam'a forma verebileceği belirtiliyor. Tecrübeli hocanın bu mevki için bir diğer alternatifi ise Aykut'u sol beke çekip, stoperte Douglas'a forma vermek. Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak göreve getirilen Sadi Tekelioğlu, yeni başkanın seçilmesiyle kısa sürede takımı yeni teknik direktöre bırakacak. Bu sürede takımın başında üçüncü maçına çıkacak olan tecrübeli hoca da takımı yeni teknik heyete galibiyetle teslim etmeyi planlıyor.

Trabzonspor, cezası nedeniyle Eskişehirspor maçına da taraftarından yoksun çıkacak. Bordo-mavililer, Gaziantepspor maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası almıştı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Ekrem Kan ve Serkan Olguncan'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Ali Saygın Ögel olacak. Erkan Engin ve Burak Taşkınsoy da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, yeni döneme galibiyetle başlamak istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER