Transfer haberlerine cevabı sert oldu

İspanya La Liga takımlarından Barcelona’nın yıldızı Neymar, hakkında çıkan transfer haberlerine sert bir yanıt verdi.

Transfer haberlerine cevabı sert oldu

İspanya La Liga devi Barcelona’nın Brezilyalı futbolcusu Neymar, Real Madrid’e transfer olacağı iddialarını sert bir dille yalanladı.

Yıldız futbolcu Snapchat’te yayınladığı bir video ile hakkında haber yapan Cadena COPE radyosunun muhabiri Manolo Lama’yı hedef aldı.

Gazetecinin yalan haberler yapmayı bırakması gerektiğini söyleyen Neymar, sinirli bir görüntüyle Madrid’de transfer görüşmesi yaptığını yalanladı.

Başarılı futbolcu, “Boktan şeyler yazan basın mensubu için” yazılı videoda “Manolo Lama, dün Madrid’de olduğumu söylüyorsun. Artık doğruları söylemeye başla, büyük bir aptalsın” ifadelerini kullandı.

Barcelona ile sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan Neymar, bu sezon ligde oynadığı 17 maçta 16 gol, 12 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde 5 maçta 2 gol ve 3 asist yapan Brezilyalı yıldız, Copa del Rey’de ise 3 maçta 3 gollük performans sergiledi.

2013 yılında Santos’tan transfer edilen 23 yaşındaki futbolcu 50 milyon euro’ya Katalan devinin kadrosuna dahil edilmişti. Neymar için Real Madrid’in yanı sıra Paris Saint Germain’in de devreye gireceği iddia edildi.

Brezilya Milli Takımı ile 69 maça çıkan Neymar 46 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Transfer haberlerine cevabı sert oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER