Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda partner il Adana oldu


Türkiye'nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından Uluslararası Travel Turkey İzmir - Turizm Fuar ve Kongresi'nin partner ili Adana oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığıyla bu yıl 10-13 Aralık tarihlerinde 9.su gerçekleştirilecek Travel Turkey İzmir Fuarı Direktörü Sevinç Özkan Divrikli ile Esra Tolgay, fuarın partner ili olan Adana'da yetkililerle bir araya geldi. Seyhan Oteli'nde gerçekleştirilen toplantıya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu, Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Lütfi Altunsu, Adana Ticaret Odası (ATO) Meclisi ve Turizm Meslek Komitesi Üyesi Ayhan Şirin, acentalar ve otel temsilcileri katıldı.

İl Külttür ve Turizm Müdürü Tari, toplantının açılışında Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nın Türkiye'nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından olduğunu söyledi. Fuarın bu yılki partner ilinin Adana olduğunu belirten Tari, fuarda kentin tanıtımını en üst düzeyde yapacaklarını bildirdi. Tari, valiliğin yanı sıra Büyükşehir, ilçe belediyeleri, Adana Ticaret Odası, oteller ve acentalarla fuarda Adana'yı en iyi şekilde temsil edip tanıtmak için çalışmalara şimdiden başladıklarını da ifade etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül de fuarda kentin tanıtımı için üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi.

Toplantıda daha sonra TÜRSAB Fuarlar Direktörü yetkilileri Divrikli ve Tolgay, katılımcılara fuar hakkında bilgi aktardı.
CİHAN
<< Önceki Haber Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda partner il Adana oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER