TSO, kadın girişimcileri başarı hikâyelerini paylaştı


Kırşehir ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle düzenlenen 'Kabuklarımızı Kırıyoruz' başlıklı söyleşi de başarı hikayeleri paylaşıldı.

Kırşehirli kadın girişimcilerin yoğun ilgi gösterdiği ve Kırşehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Seher Ünsal'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, 'Kabuklarımızı Kırıyoruz' başlıklı söyleşide, Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Gülper Gündüz Yassı, kendi başarı hikayesinden yola çıkarak iş dünyası içerisinde kadınların karşılaştığı zorlukları ve bu zorlukları yenme yöntemlerini anlattı. Gündüz, kadınların göstereceği azim ve kararlığın önemli olduğunu vurguladığı kendi başarı hikayesinde, her alanda olduğu gibi iş dünyası alanında da, kadınların başarılı olabileceğini ifade etti.

Söyleşi sonrasında Kırşehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Seher Ünsal, Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Gülper Gündüz Yassı'ya teşekkür ederek, Kırşehir pekmezi hediye etti.
TSO-kadin-girisimcileri-basari-hikyelerini-paylasti-1963128.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber TSO, kadın girişimcileri başarı hikâyelerini paylaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER