Türkiye Kamu Sen'de Kutlu Doğum pilavı ve gül dağıtıldı


Türkiye Kamu Sen Adana Şubesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim, pilav ve gül dağıtıldı.

Türk Diyanet Vakıf Sen ve Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Ayhan Arabacı, Hazreti Muhammed (sav)'in bütün insanlık için örnek olduğunu belirterek, "Peygamber Efendimiz (sav)'in insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır." dedi.
Kutlu Doğum Haftası'nın önemine değinen Arabacı, şunları söyledi, "Bu hafta özünde güzel ahlak, doğruluk ve sevgi olan, bütün insanların mutluluğunu esas alan İslam'ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamberimiz Hz Muhammed (sav)'in doğumunu idrak ediyoruz. Peygamberimiz, bütün insanlığa kucak açarak, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Sadece Müslümanlar için değil, bütün dünya için de örnek bir şahsiyet olan Efendimiz(sas)'i daha iyi tanıyıp anladıkça, mesajının mahiyeti de daha güçlü bir şekilde dünyamızda karşılık bulacaktır." diye konuştu.

Arabacı konuşmalarının ardından, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Daha sonra toplantıya katılan sendika üyelerine, Kur'an ve gül verilerken, pilav ikram edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Türkiye Kamu Sen'de Kutlu Doğum pilavı ve gül dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER