Tutuklu polis yakınları, bayram ziyaretini bugün yaptı

Tutuklu polis yakınları, bayram ziyaretini bugün yaptı

Silivri'de tutuklu bulunan kimi polis yakınları, bayram ziyaretini bugün yaptı. Gecikmeli gerçekleşen ziyarette polisler, aileleriyle hasret giderdi.

Terör ve yolsuzluk soruşturmalarında görev alan polislere yönelik operasyonda tutuklanan Komiser Yardımcısı Hüseyin Korkmaz'ın Güney Koreli eşi Leyla Korkmaz, bayram görüşmesinin bayramdan sonra yapabildiklerini dile getirdi. Korkmaz, gecikmeli görüşmeyi kastederek, "Adı bayram görüşmesi oldu. Onlar bize moral vermeye çalışıyor, biz de onlara moral vermeye çalışıyoruz. " dedi. Babasını ziyaret eden kızı Dilruba'nın ise artık babasını tanıdığını ifade eden Korkmaz, kızının görüşmelerde "Baba baba" diyerek babasına sarıldığını anlattı.

Dün yağan yağmur sonrasında eşinin kaldığı koğuşları su bastığını dile getiren Korkmaz, yeni yapılmış bir binayı su basmasının binanın ne denli çürük inşa edildiğini gösterdiğine dikkat çekti.

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu yapan emniyet mensuplarına yönelik operasyonda tutuklanarak Silivri Cezaevine konulan Başkomiser Mehmet Habip Kunt'un annesi Durdu Kunt ise, çocuklarının çok neşeli olmasına rağmen kendilerinin ise tutukluluk durumlarına çok üzüldüklerini söyledi. Durdu Kunt, "Onlar bizden daha neşeliler moralliler, kendilerine güveniyorlar, alınları açık yüzleri ak. Allah'a çok şükür suçu yok günahı yok." diye konuştu.

Durdu Kunt, oğlu olmadan geçirdiği bayramların ise çok hüzünlü geçtiğini, içerideki oğlu ve arkadaşlarının ise "Biz iyiyiz siz bizi düşünmeyin." dediklerini aktardı. Kunt ,oğlunu ve arkadaşlarını tutuklayıp hapse atanları ise Allah'a havale ettiğini sözlerine ekledi.

Ninesiyle babasını ziyaret eden İnci Kunt ise babasını ziyaret ettiği için çok mutlu olduğunu ve okula başlarken babasını yanında olmasını istediği söyledi.


CİHAN
<< Önceki Haber Tutuklu polis yakınları, bayram ziyaretini bugün yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER