Tutuklu TEM Müdürü Köse, hain saldırıyla ilgili tek bir soru sordu

Terörle mücadelede etkin görev alan ancak hukuksuz sahur operasyonuyla tutuklanan TEM eski Şube Müdürü Ömer Köse, Çağlayan Adliyesi'nde savcı Kiraz'ın şehit olduğu olayla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tutuklu TEM Müdürü Köse, hain saldırıyla ilgili tek bir soru sordu

22 Temmuz 2014'te yolsuzluk ve terörle mücadele eden polislere yönelik yapılan hukuksuz 'Sahur Operasyonu" ile gözaltına alınan, daha sonra yeniden çıkarılan gözaltı kararı ile tutuklanan eski TEM Müdürü Ömer Köse, avukatı aracılığıyla teröristlerce şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alınmasına ilişkin açıklamalar yaptı. Köse, " Savcımızın şehit edilmesine neden olan operasyon başarılı ise, biri bize başarısız operasyonun ne olduğunu anlatsın" diye sordu.

Komiser Ömer Köse'nin açıklamaları şöyle:

"Görevde olduğumuz dönemde sistematik ve özverili çalışmalarımızla nefes almayan örgütler,  Yeni Türkiye'nin başarılı yönetimi ve ekibi sayesinde İstanbul'un göbeğinde Avrupa'nın en büyük Adalet Sarayında! Savcı katlederek adeta gövde gösterisi yapmıştır. Paralel tiyatrosunun zavallı oyuncularından bu beklenirdi. Biri beceriksizce yapılan bir operasyon sonucu Savcının ölümüne sebep olur, diğeri operasyon çok başarılıydı diye teşekkür eder. Yeni Türkiye!  Savcımızın şehit edilmesine neden olan operasyon başarılı ise, biri bize başarısız operasyonun ne olduğunu anlatsın! Siz bırakın PKK,DHKP-C ve EL Kaide'yle uğraşmayı önce paraleli bitirin!!! Bu örgütler zaten tehdit değil, kendiliğinden dağılırlar! 

Ve bir tespit: Kapadokya'da menfaat birlikteliği sona erince, acem uşakları örgütler içerisindeki nüfuzunu kullanarak eylemler yapmaya başladı. Artarak devam edecek gibi görünüyor. Son olarak Türkiye'nin namusunu kurtaran polisleri "paralel örgüt" hikayeleri ile tutukladılar. Asıl örgütçüleri tahliye edersen olacağı budur!"
<< Önceki Haber Tutuklu TEM Müdürü Köse, hain saldırıyla ilgili tek... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER