Üç yaşındaki çocuğa kimyasal atılan restoranttaki kayıtlara müdahale iddiası


Ataşehir'de bir restorantta yüzüne atılan kimyasal saldırı nedeniyle 3 yaşındaki Y.K.'nın bir gözünü kaybetmesine ilişkin soruşturmada polis, güvenlik kamera kayıtlarının tutulduğu bilgisayar harddiskini incelemeye aldı. Bakımda denilen restorantın güvenlik kameralarının olay zamanında çalıştığı ancak dışarıdan müdahale edildiği iddia ediliyor.

Avukat I.G.'nin 3 yaşındaki oğluna yönelik kimyasal madde ile yapılan saldırıya ilişkin soruşturmada ilginç ayrıntılar ortaya çıkıyor. 3 yaşındaki Y.K.'nın, yüzüne atılan kimyasal içerikli bir sıvı nedeniyle bir gözünü kaybetmesine ilişkin soruşturmayı polis, gizlilik içinde yürütüyor.

Restorantın bakımda olduğu iddia edilen güvenlik kamera sisteminin, olay zamanında çalıştığı, kameraların kayıt yaptığı ama dışarıdan müdahale edildiği iddia edildi. Güvenlik kameralarının olay günü yada olaydan hemen sonra kayıtların silinmesi için dışardan müdahale edildiği bilgisi polisi harekete geçirdi. Polis iş yerindeki güvenlik kamera kayıtlarının tutulduğu bilgisayara ait harddiskini incelemeye aldı. Kameraya olaydan önce ya da sonra müdahale edilip edilmediği netlik kazanacak.

Olayı soruşturan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, elde edilen ilk bilgilere göre bir şüphelinin ismini belirledi. Ailenin tanıdığı iddia edilen bu şüpheli ile ilgili bütün ihtimalleri değerlendiren polis, olay yerinden aldığı doneleri, kriminal labratuvara gönderildi. CİHAN
<< Önceki Haber Üç yaşındaki çocuğa kimyasal atılan restoranttaki... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER