Uludağ Ekonomi Zirvesi başladı


Bursa'da Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi başladı.

Zirvenin açılış konuşmasını yapan Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, beşincisini düzenledikleri Uludağ Ekonomi Zirvesi'ni her geçen yıl daha iyi noktaya taşımak için çaba sarf ettiklerini belirtti. Ateş, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde çıtayı her yıl daha yükseğe çıkartacaklarını söyledi. İş dünyası temsilcilerinin kendileri için çok değerli olduğunu dile getiren Ateş, İstanbul ve Anadolu'da gerçekleştirdikleri etkinliklere katılan tüm iş dünyası temsilcilerine teşekkür etti.

Konuşmasını; hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'u anarak kapatan Rauf Ateş, Mustafa Koç'un yakın arkadaşlarının yer aldığı videoyu katılımcılara izletti. Videoda iş dünyasından Arzuhan Doğan Yalçındağ, Mehmet Ali Yalçındağ, Ümit Boyner, Cem Boyner, Oya Eczacıbaşı, Ayşegül Dinçkök, Osman Çarmıklı ve Müzisyen Fuat Güner yakın arkadaş oldukları Mustafa Koç hakkında anılarını paylaştı.

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılış konuşmasını yapan bir diğer isim ise zirvenin ana sponsoru olan Garenta'yı bünyesinde barındıran Çelik Motor'un CEO'su Bora Koçak oldu. Türkiye'nin en önemli ekonomi buluşmalarından olan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne, Garenta olarak ana sponsorluk desteği vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Bora Koçak, Capital ve Ekonomist dergilerinin düzenlediği Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin bu yıl beşinci kez yapıldığını ve beş yıldır iş dünyasının nabzını tutan bu önemli etkinliğe destek vermenin gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde dünyadan ve Türkiye'den önemli konuşmacılar yer aldığını ifade eden Bora Koçak, "Her bir oturumda işlenecek farklı konu başlıklarının ortak paydasında, Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak, ülkemizi dünya liginde hak ettiği noktaya taşımak var. Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ve hepimizin vizyonuna bu büyük hedef yön veriyor. Biz de Garenta olarak, kendi alanımız olan araç kiralama sektöründe benzer bir vizyona sahibiz." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Uludağ Ekonomi Zirvesi başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER