'Umut tacirliği yapanlar hesap vermeli'


KIRŞEHİR (CİHAN)- Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yusuf Aydın, yalancıların patır patır döküldüğü, umut tacirlerinin foyalarının ortaya çıktığı, çamur atmakta mahir olanların aslında yalan çukurunun içine gömülü olduğunu tüm sağlık çalışanlarının gördüğünü belirtti.
Yazılı basın açıklaması yapan Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yusuf Aydın; "14 Mart Tıp Bayramını geride bıraktık. Bayram olarak kutlayamadık ama sağlık çalışanları için çok önemli imtihanlarla dolu ve gerçeklerin ortaya çıktığı bir dönem olarak tarihteki yerini aldı.
Yalancıların patır patır döküldüğü, umut tacirlerinin foyalarının ortaya çıktığı, çamur atmakta mahir olanların aslında yalan çukurunun içine gömülü olduğunu tüm sağlık çalışanları gördü.
Kimin çalışandan ve hak mücadelesinde yer aldığı, kimin de çalışanı kandırmaktan başka hiçbir şey yapmadığı bir kez daha ortaya çıktı.
Tüm yurtta toplanan ve döner sermayelerin emekliliğe yansıtılması ve yıpranma payı verilmesi için çalışanların imzaladığı on binlerce dilekçe Genel Merkezimiz tarafından TBMM Dilekçe Komisyonuna teslim edildi " dedi.
TBMM'de siyasi partilerin grup başkanvekilleri ve milletvekilleriyle görüştük. Döner sermayelerin emekliliğe yansımasını, yıpranma payı verilmesini ve çalışanların taleplerinin hayata geçmesini istedik. Çalışanın bu konudaki iradesi ve beyanını ilettik.

CİHAN
<< Önceki Haber 'Umut tacirliği yapanlar hesap vermeli' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER