Usta rallici tecrübelerini kadınlara anlattı

Usta rallici tecrübelerini kadınlara anlattı

Türkiye Ralli Şampiyonası'nda 4'üncü kez üst üste birincilik kazanan Simin Bıçakcıoğlu, başarı hikayesini Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD)'nde anlattı.

Zorlu rakiplere ve yol koşullarına rağmen kazandığı yarış ve birinciliklerle adından son dönemlerde sıkça söz ettiren Bıçakcıoğlu, BUİKAD'nin düzenlediği "Zirveden Gelen Topuk Sesleri" toplantısında Bursalı iş kadınlarıyla buluştu.

İş hayatının başarılı isimleriyle tecrübelerini paylaşmaktan mutlu olduğunu belirten Bıçakcıoğlu, şunları söyledi: "Pist ya da çalışma hayatında kadınlar olarak benzer zorluklar yaşıyoruz. Güçlü rakipler, zorlu şartlar her an karşımıza çıkıyor. Bundan dolayı her alanda rakiplerimize göre daha üstün olmak zorundayız. Bu bir dezavantaj gibi gözükse de avantaja çevirmek bizim elimizde. Yaşadığımız her zorluk ve tecrübe biz kadınları bir adım ileri taşıyor. Baktığımızda hayatın her alanında bir yarıştayız. Yarışta da önemli olan; kazanmak, kaybetmek, birinci ya da sonuncu olmak değil, ne kadar çalıştığımız, çaba gösterdiğimizdir. Başarı bu çabanın sonunda mutlaka er ya da geç gelecektir. İş hayatı ve ralli pilotluğunun bir çok ortak özelliği var. Ben başarı üçgeni diyorum bu benzerliğe, aslında hedefe ulaşmanın bir yol haritası; "disiplin", "motivasyon" ve "zaman yönetimi". Burada iş hayatının zorluklarıyla savaşan iş kadınlarıyla bir araya gelerek karşılıklı tecrübelerimizi paylaşmaktan son derece mutluyum. Aktif yarış kariyerimin dışında ben de bir iş kadınıyım ve kendi kurduğum lojistik firmasında üst düzey yöneticiliğim devam ediyor. Buradaki arkadaşlarımın tecrübelerini dinlemekten de son derece mutlu oldum. Kadınlar olarak birbirimizden öğreneceğimiz çok fazla şey olduğuna inanıyorum."

CİHAN
<< Önceki Haber Usta rallici tecrübelerini kadınlara anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER