Uzunay: Aday olmamız yarıştaki arkadaşlarımızı bir hayli korkutmuşa benziyor


Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu öncülüğünde yeniden aday olmalarının yarıştaki diğer rakiplerini hayal kırıklığına uğradığını savundu.

Uzunay, yaptığı yazılı açıklamada, Başkan Hacıosmanoğlu'nun ailesinin yaşadığı rahatsızlık dolayısıyla yeniden başkanlığa adaylığını koyamayacağını düşünenlerin, Gaziantepspor maçı sonrası Başkan ve yönetim kuruluna verilen cezaları sevinçle karşıladıklarını, bu cezalar karşısında kendilerinin pes ettiğini düşündüklerini savundu.

Delegenin yönetimlerine karşı desteğinin ve sevgisinin hiç eksilmeden devam ettiğinin görülmesi ve yeniden Trabzonspor'u yönetmeye talip olduklarını ortaya koymalarının seçim yarışındaki diğer kişileri bir hayli korkuttuğunu iddia eden Uzunay, "Nitekim Trabzonspor için birlik olduğunu söyleyen bir başkan adayının diğer başkan adayıyla başkanlık makamını üstelik tüzüğümüze aykırı olarak dönüşümlü olarak paylaşmaya kalkma çağrısının amacı Trabzonspor için birlik değil, yeniden azimle ve büyük güçle Trabzonspor'un başına gelecek Hacıosmanoğlu ve bizim karşımızda ki bir birlik olma çağrısıdır. Birlik çağrısı yapanlara Trabzon ceza aldığında nerede olduklarını ve haksızlıklara neden sessiz kaldıklarını sormak gerekir." dedi.

Uzunay, İbrahim Hacıosmanoğlu'na karşı birlik olmaya çalışanların kendilerine bir takım kurullar aracılığıyla bu seçimi kazanmaları halinde yine mahkemeye verileceklerine dair yazılar gönderterek aba altından sopa gösterip, kendilerini tehdit etmeye kalktığını öne sürdü.

Genel kurulun iradesi dışında hiçbir gücün kendilerini mücadelelerinden geri koyamayacağına vurgu yapan Uzunay, "Trabzonspor'un temeli Trabzon halkıdır bu halkın temel olduğu bir yerde kimsenin çatı olmaya gücü yetmez. Olabilecek tek çatı Genel Kurulun belirleyeceği çatıdır. Bir takım çevrelerin kendi aralarından çıkartacağı isimlerin çatı olarak dayatılmasını ne Genel kurulumuz ne de şehrimiz kabul etmez. Bu arkadaşlara vereceğimiz tek mesaj 'yıkılacak çatı bu damda durmaz' olabilir. Ayrıca yine 'Trabzonsporlunun başını dik tutacağız' diye kamuoyunun önüne çıkanlara diyeceğimiz tek söz; biz başımızı dik tuttuğumuz için bu cezaları aldık, siz de başınızı eğmeseydiniz de yanımızda olsaydınız, başını hep öne eğenler başkalarının hele ki bizim taraftarımızın başını hiç dik tutamazlar. Trabzon sevdalılarının başı diktir, başını öne eğdirmeye de kimsenin gücü yetmez." ifadelerini kullandı.

CİHAN
<< Önceki Haber Uzunay: Aday olmamız yarıştaki arkadaşlarımızı bir... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER