Vali Al köylülerin sorunlarını dinledi


Osmaniye Valisi Kerem Al, Çardak, Dereli, Çona ve Issızca köylerini ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi.

İlk olarak Çardak ve Dereli Köylerinin yapımı tamamlanan yollarında inceleme ve denetlemelerde bulunan Vali Kerem Al, köylerin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görmek ve sorunlara imkânlar ölçüsünde çözümler bulmak için ziyaretlerini gerçekleştirdiğini kaydetti.
Çona Köyünü ziyaret eden Vali Al, köy hakkında bilgi aldı. Köy Muhtarı Ahmet Sünbül köylerinde sadece sulama suyu konusunda sorun yaşadıklarını belirterek, sulama suyunun yetmediğini, gölet yapılması halinde sorunun çözümleneceğini söyledi. Vali Al, gölet yeri konusunda inceleme yapılması için talimat verdi. Ziyaretinin devamında köy sakinleri ile de sohbet eden Vali Al, daha sonra Issızca Köyünü ziyaret etmek üzere Çona Köyünden ayrıldı.
Issızca Köyünde ilk olarak muhtar Yakup Doğanay'dan köyün eğitim, tarım, nüfus durumu hakkında bilgi aldı. Köy Muhtarı köyün içme suyu sorununun çözüldüğünü, eski şebekelerin yenilendiğini belirterek, Vali Al'a teşekkür etti. Ziyaretinin son bölümünde köy sakinleri ile bir süre sohbet eden Vali Kerem Al, Issızca Köyünden ayrıldı.

Vali Al'ın ziyaretlerinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Sağlık
Müdürü Mehmet Cingöz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Mustafa Örer de bulundu. . CİHAN
<< Önceki Haber Vali Al köylülerin sorunlarını dinledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER