Vali Çınar, daire müdürleriyle toplantı yaptı

Vali Çınar, daire müdürleriyle toplantı yaptı

Bitlis'teki kamu kurum ve kuruluş müdürleri, Vali Ahmet Çınar başkanlığında toplanarak şehrin sorunlarını görüştü. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıda idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenlenmesi, kurumların ahenkli çalışması için gereken tedbirlerin alınması gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının açılışında konuşan Vali Ahmet Çınar, kurum müdürlerine bazı tavsiyelerde bulundu. Birlik ve beraberlik içersinde kamu hizmetlerini en iyi bir şekilde yürüteceklerini belirten Vali Çınar, Bitlis ilinin kalkınması ve gelişmesi için tüm hizmetleri seferber edeceklerini dile getirerek, "Benim ilk toplantım. Hepinizi ilk defa tanıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde kamu hizmetlerini yürüteceğiz. Hepimiz vatandaşa hizmet için görevlendirildik. Hepimiz vatandaşa hizmet için bu nöbeti aldık, hizmet için devletimizden maaşımızı alıyoruz. Bizler gerçekten vatandaşın hizmetkarıyız. Bize verilen görevi layıkıyla yapmak zorundayız, hem de bize emanet edilen kamu kaynağını yerinde ve zamanında kullanmak durumundayız. Değişik projelerle daha fazla nasıl hizmet üretebiliriz? Vatandaşın işini daha fazla nasıl kolaylaştırabiliriz? Bunun üzerinde durmamız gerekir." diye konuştu.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Kamil Güzel, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gez, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Vali Çınar, daire müdürleriyle toplantı yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER