Volkan Demirel: Liderliğimiz devam ettirmek istiyoruz


Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel, liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel ile Caner Erkin, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Ligde kolay maçın olmadığına dikkat çeken kaptan Volkan Demirel, Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade etti.

"GÜZEL MAÇ OLACAK"

Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılarak liderliklerini sürdürmek istediklerini belirten tecrübeli futbolcu, "Ligde kolay maç kalmadı. Kasımpaşa da lige iyi başladı ve aldığı puanlarla üst sırada. Geçen yılla kıyasladığımızda Kasımpaşa'da çok büyük fark var. Daha derli toplu, daha az gol yiyen bir Kasımpaşa var. Güzel maç olacağını tahmin ediyorum. Bize de her zaman Kasımpaşa sahası uğurlu gelmiştir, hep iyi sonuçlarla ayrılmışızdır. Umarım 3 puanı alıp evimize geri döneceğiz. Lideriz ve liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Son hafta Antalyaspor karşısında son dakikada attığımız golle de olsa çok güzel bir galibiyet yaşadık. İnşallah bu haftayla birlikte galibiyetin sevincini pekiştirip, kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

"GEÇEN SEZONDAN ÇOK FARKLI KASIMPAŞA"

Kasımpaşa'nın geçtiğimiz yıla göre daha derli toplu bir oyun sergilediğine dikkat çeken başarılı file bekçisi, "Geçen sezondan çok farklı bir Kasımpaşa var. Geçen sezon çok pozisyon veren, çok gol atıp, çok gol yiyen bir takım vardı. Bu sene savunmayı iyi yapan, 2 de yabancı stoper aldılar. Skoru getirecek golleri bulup, sonuca yansıyan puanlar aldılar. Güzel maç olacak. Zaten artık Türkiye Ligi'nin kalitesi çok yükseldi. Kötü maç olmuyor. Her takım birbirini yenebiliyor. Farklı galibiyetlerden ziyade bir farklı veya berabere biten maçlar oluyor." değerlendirmesinde bulundu.

"EN ÇOK TARAFTARI ÖZLEMİŞİZ"

En çok taraftarı özlediğini bir kez daha dile getiren Volkan Demirel, "İnşallah taraftarımızın da desteği ile eminim ki maça geleceklerdir. Bu sene taraftarımız yanımızda ve çok destek veriyorlar. En çok onları özlemişiz, ben bir önceki röportajımda da bunu söylemiştim. Onlarla beraber güzel bir galibiyet alıp evimize geleceğiz." dedi.

CANER ERKİN: RAKİPLER ÇOK ZOR ARTIK ESKİSİ GİBİ FARK ATAMIYORUZ

Milli oyuncu Caner Erkin ise rakiplerine saygı duyduklarını ancak takım olarak çok daha iyisini yapabileceklerini söyledi.

Caner, "Artık her takıma karşı oynamak zor. Kasımpaşa, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon'u geçtim artık Türkiye liginde gerçekten maç kazanmak çok zor. Gördünüz işte Antalyaspor maçını son dakikada kazandık. Artık öyle kolay 2-0, 3-0 yapamıyoruz maçı ama dediğim gibi çok kaliteli oyunculardan kuruluyuz. Artık bir şekilde tabi ki, diğer takımlardaki bütün futbolculara saygımız var ama kalitemizi daha da fazla ortaya koymalıyız. Artık takım oyununu daha da iyi oynamalıyız. Ki oynuyoruz, mücadele ediyoruz ama biz çok çok daha iyisini yapabiliriz. Bundan eminim, ben ve arkadaşlarım olarak." şeklinde konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Volkan Demirel: Liderliğimiz devam ettirmek istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER