Yangında 5 milyon liralık inşaat malzemesi kül oldu

Yangında 5 milyon liralık inşaat malzemesi kül oldu

Batman'da bir depoda çıkan yangında, yaklaşık 5 milyon liralık inşaat malzemesi yanarak kül oldu.

Pazar Yeri mahallesinde bir inşaat firmasına ait depoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden depo bekçisi durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Belediyeye bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte yetersiz kalınca İl Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA'da yangının söndürülme çalışmasına katıldı.

Sebebi bilinmeyen yangın kısa sürede deponun her tarafına sıçradı ve çevredeki vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Deponun hemen yanında bulunan apartmanda oturan vatandaşlar evlerinden dışarı çıkmak zorunda kaldı. Depo yangınında yükselen dumanlar Batman'ın her tarafından fark edildi. Yangın yaklaşık 5 saat içinde kontrol altına alındı.

Bu arada Emniyet yetkilileri çevrede toplanan vatandaşları güvenlik şeridinin dışına çıkması konusunda Kürtçe ve Türkçe anons yaparak uyarılarda bulundu. Polis memurunun vatandaşları Kürtçe uyarı yapması ise dikkat çekti.

TOMA aracı yangına müdahale ettiği sırada bir itfaiye erini fark etmedi ve deponun bulunduğu yere su sıktı.
Bu sırada itfaiye eri TOMA aracının sürücüsüne tepki göstererek, su sıkarak karşılık verdi. Yaşanan bu durum çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonları ile kaydedildi.

Vatandaşlar, itfaiye araçlarının olay yerine geç geldiğini ifade ederek, yangının bu nedenle büyüdüğünü kaydetti.
Yaklaşık 5 saat süren yangın güçlükle kontrol altına alınırken, depoda yaklaşık 5 milyon lira değerinde inşaat malzemesinin bulunduğu ifade edildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Yangında 5 milyon liralık inşaat malzemesi kül oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER