Yeni Zelandalı turist, dans ederken havalandırma boşluğuna düştü


Beyoğlu'nda bir otelde salsa partisine katılan Yeni Zelandalı turist, dans ettiği sırada havalandırma mazgalının kırılması sonucu boşluğa düştü. İtfaiye ekiplerinin çıkardığı kadın turist, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi Asmalı Mescit Mahallesi Meşrutiyet Caddesi üzerinde bulunan bir otelde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Fatih'te bir otelde kalan Keshia Handa isimli Yeni Zelandalı turist, arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için Beyoğlu'nda bulunan bir oteldeki salsa partisine katıldı. Genç kadın, otelin terasında dans ettiği sırada havalandırma mazgalının kırılması üzerine havalandırma boşluğuna düştü. Otel yetkililerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu Keshia Handa düştüğü yerden çıkarıldı. Sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Handa'nın olay yerinde öldüğünü belirledi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparak delil topladı. Keshia Handa'nın cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Otel sahibi İbrahim Hüzmeli, olayın bir kaza olduğunu ve üzgün olduklarını yetkililerin incelemelerini sürdürdüğünü söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Yeni Zelandalı turist, dans ederken havalandırma boşluğuna... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER