"Kurban Bayramı dünyada barış ve kardeşliğe vesile olsun"


Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Kurban Bayramı'nın bütün dünyada barış ve kardeşliğe vesile olması dilediğinde bulundu.

Yazılı açıklama yapan Boztaş, bayramların dini ve toplumsal değerlerin yoğun olarak hissedildiği; sevginin, muhabbetin, birlik ve beraberliğin, barışın, huzurun, yardımlaşmanın ve kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günler olduğunu ifade etti.
Kırgınlıklar ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilincinin en üst seviyede yaşandığı yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı bir Kurban Bayramı'na ulaşmanın sevinci içerisinde olduklarını belirten Boztaş, açıklamasında şöyle dedi: "Kurban Bayramı'nın başta ülkemiz olmak üzere bütün dünyada barış ve kardeşliğe vesile olması en öncelikli dileğimdir. Ülkemizde son zamanlarda artan terör olaylarının son bulmasını ve milletçe bu bayramı huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemizi Cenab-ı Mevla'dan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin ve Manavgat halkının bayramını kutlayarak sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlar geçirmelerini temenni ederim."
CİHAN
<< Önceki Haber "Kurban Bayramı dünyada barış ve kardeşliğe vesile olsun" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER