Yenimahalle'de her mahalle bir şantiye

Yenimahalle'de her mahalle bir şantiye

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'nin 7 yılda gösterdiği değişime dikkat çekerek, "Bugün Türkiye'nin en güçlü, en ender belediyelerinden biri olduk. 7 senede 700 milyonluk yatırım yaparak, ilçeye kalıcı eserler kazandırdık." dedi.

Yenimahalle Belediyesi'nin yeni hizmete giren protokol salonunda CHP il yönetimi ağırlayan Yaşar, ilçe tarihinin en büyük yatırımı olan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin ise 40 trilyona mal olacağını söyledi.

Göreve geldiğinde ilçedeki eksiklikleri tek tek tespit ederek hizmet atağı başlattıklarını hatırlatan Yaşar, Yenimahalle'nin geçen 7 senede Türkiye'nin en güçlü belediyelerinden biri haline geldiğini kaydetti. 7 senede 700 milyonluk yatırım gerçekleştirdiklerinin altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı, "Bugüne kadar halka dokunmayan hiçbir yatırımın altına imza atmadık, atmayacağız. Şimdi de Yenimahalle tarihinin en büyük yatırımının temellerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla düzenlenecek törende atacağız. Şu an neredeyse her mahallemizde bir şantiyemiz var. Var gücümüzle ilçemiz için çalıyor, kalıcı eserler inşa ediyoruz. Kaynakları halk yararına kullanmadıkça barışı ve sevgiyi egemen kılmamız mümkün değildir. Ekonomik sıkıntıların bugün ülke olarak yaşadığımız üzücü olayları tetiklediğini düşünüyorum." diye konuştu.

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Kesin ise Yaşar'a daveti için teşekkür ederek bugüne kadar Yenimahalle Belediyesi'nin kendilerine verdiği destekten bahsetti.
CİHAN
<< Önceki Haber Yenimahalle'de her mahalle bir şantiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER