3. Red Bull Sea to Sky

3. Red Bull Sea to Sky Ekstrem Enduro Yarışı -Kemerde bu yıl 3üncüsü düzenlenen Red Bull Sea to Sky Ekstrem Enduro Yarışları Olimpos Dağ etabında İngiliz motosikletçi Graham Jarvis birinci oldu


ANTALYA (A.A) - Kemerde bu yıl 3üncüsü düzenlenen Red Bull Sea to Sky Ekstrem Enduro Yarışları, Olimpos Dağ etabında İngiliz motosikletçi Graham Jarvis birinci oldu.
     Kemer Enduro Motosiklet Kulübünün düzenlediği, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Red Bull Türkiyenin desteklediği Ekstrem Enduro Yarışının ikinci ve son gününde endrocular, 60 kilometrelik Olimpos Dağ etabında yarıştı.
     Olimpos Dağında düzenlenen ve 20 ülkeden 130 motosikletçinin katıldığı yarışta zaman zaman etkili olan yağış ve rüzgar, sporculara zor anlar yaşattı.
     Yarışın ilk gününde kumsal ve orman etaplarını tamamlayan sporcular, bugün 10arlı gruplar halinde dağın zirvesine çıkarak yarışı tamamladı.
     Redd Bull Sea to Skyın dağ etabında İngiliz motosikletçi Graham Jarvis birinci oldu. Yarışmada İngiliz Jonny Walker ikinci, Paul Bolton ise üçüncülüğü elde etti.
     Graham Jarvis, dün yapılan kumsal ve 29 kilometrelik orman etaplarında da birinci olmuştu.
     Yarışmada dereceye girenlere düzenlenen tören ile ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 3. Red Bull Sea to Sky Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER