Altın Eller Kampanyasına

Altın Eller Kampanyasına -Bartın Aktif İşadamları Derneği, kampanyaya 5 tekerlekli sandalyeyle destek verdi


BARTIN (A.A) - Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD), İl Emniyet Müdürlüğünün engelli vatandaşlara yönelik düzenlediği Altın Eller Kampanyasına 5 tekerlekli sandalyeyle destek verdi.
     BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınoku ziyaretinde yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya yönelik başlatılan kampanyanın gönüllü destekçisi olduklarını söyledi.
     Emniyet müdürlüğünün engelli vatandaşların sorunlarına kayıtsız kalmayarak, engelsiz yaşamaları için üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptığını anlatan Dikyurt, şunları kaydetti:
     Altın Eller isimli mavi kapak toplama kampanyası aynı zamanda ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın yardım severliklerini de perçinleyerek birlik ve beraberliğimizi arttırmıştır. Yine derneğimiz üyesi olan Cihat Çakırın da firmaları MADEŞ adına 5 tekerlekli sandalye ile projeye destek verdik. İlimizde gelecek günlerde benzer sosyal sorumluluk projelerine aynı duyarlılıkla destek verecek olan derneğimiz üyeleri, yaklaşık 2 bin adet plastik kapak toplayarak proje görevlilerine teslim etti.
     İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok da 1 Şubatta başlattıkları mavi kapak toplama kampanyasına diğer illerden de destek geldiğini belirterek, Engellilik yalnızca engelli kardeşlerimizin ve onların ailelerinin karşı karşıya bulunduğu bir sağlık sorunu değildir. Engellilerin toplumsal hayata tam katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır şeklinde konuştu.
     Konuşmaların ardından Birol Dikyurt, aldıkları 5 adet tekerlekli sandalyeyi Mehmet Altınoka teslim etti.
     (SB-FER-NAR)
<< Önceki Haber Altın Eller Kampanyasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER