Başörtüsüne Özgürlük İçin 10 Milyon İmza

Başörtüsüne Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası -Memur-Senin Türkiye genelinde başlattığı kampanya kapsamında Adanada 217 bin 482 imza toplandı


ADANA (A.A) - Memur-Senin Türkiye genelinde başlattığı Başörtüsüne Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası kapsamında Adanada 217 bin 482 imza toplandığı bildirildi.
     Memur-Senden yapılan yazılı açıklamada, sendikanın Adana il binasında kampanyanın sona ermesi nedeniyle düzenlenen toplantıya sendika yetkililerinin yanı sıra kampanyaya destek veren sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı belirtildi.
     Memur-Sen Adana İl Başkanı Muhammet Erdoğan, sendikalarının, temel hak ve özgürlüklerden, din ve vicdan hürriyetinden yana taraf olduğunu kaydederek, Bir ay süren kampanyamız 14 Şubatta sona erdikten sonra toplanan imzalar Memur-Sen Konfederasyonu Genel Merkezine gönderildi şeklinde açıklamada bulundu.
     Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
     Haftaya da genel merkezimizde yapılacak basın açıklamasının ardından toplanan imzalar Başbakanlıka sunulacak. Sonra da konu hakkında Cumhurbaşkanlığına, TBMMye ve siyasi partilere bilgi verilecektir. Bu konuyu takip süremiz sonsuz olup, bekleme süremiz sonsuz olmayacak. 15 Mart 2013 tarihine kadar konunun ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından çözülmesini bekleyip, çözülmemesi veya çözümün uzaması halinde 15 Marttan sonra işlerimize serbest kılık kıyafetle devam edeceğiz. Adanada kamuoyunun ortak çalışmasıyla 217 bin 482 imza toplandı. Bizleri yalnız bırakmayan duyarlı sivil toplum örgütleriyle de birlikte çalışma yürüttük. Kampanyamıza destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Başörtüsüne Özgürlük İçin 10 Milyon İmza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER