Bir Defterde Sen Al kampanyası

Bir Defterde Sen Al kampanyası -MHP İl teşkilatı tarafından başlatılan bir defterde sen al kampanyası kapsamında toplanan defterler İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar il teşkilatı tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlatılan Bir Defterde Sen Al kampanyası kapsamında toplanan defterler temsili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.
     İl Başkanı Aziz Aslan, teslim töreninde yaptığı konuşmada, ilköğretim haftası vesilesiyle MHP olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere Bir Defterde Sen Al sloganıyla bir kampanya başlattıklarını hatırlattı.
     Kampanyanın şuana kadar devam ettiğini, sembolik olarak bir posta defteri teslim etmeye geldiklerini bildiren Aslan, şöyle konuştu:
     Şimdi sembolik olarak defterleri teslim ediyoruz. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri bizim gösterdiğimiz yerlerden defterleri kamyonla alacaklar. Bizler ihtiyaç sahibi öğrencilerin diğer öğrenciler arasında eksiklik hissetmemesi için bir manada milletimiz içerisinde bir bilinci aşılamak, bir bilinci yerleştirmek ve ekonomik durumu iyi olan vatandaşlara bir mesaj göndermek anlamında başlattık. İdrak olayına katkı sağlamak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Siyasi partilerin her ne kadar asli görevleri arasında bu tür faaliyetleri olmasa da mutlaka sivil topluk kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerinin kanaat önderleri olarak toplumu bilinçlendirecek, toplumu kanayan yaralarına parmak basmaya yönelik faaliyetlerin olması gerektiği düşüncesiyle bu tür faaliyetleri başlatıyoruz. Tam sayı belli olmamakla birlikte 12 bin civarında bir defter topladık.
     Aslan, tarihinin tam belli olmadığını ama Kurban Bayramından önce bir de kan bağışı kampanyası başlatacaklarını sözlerine ekledi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın da böyle bir kampanya başlattıkları için MHP il teşkilatına teşekkür etti.
     Ders kitaplarının devlet tarafından ücretsiz verildiğini hatırlatan Yalçın, zaman zaman ihtiyaç sahibi öğrencilerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaçlarının giderildiğini ama bazen ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşılamadığını belirtti.
     Konuşmaların ardından İl Başkanı Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Yalçına defterleri temsili olarak teslim etti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bir Defterde Sen Al kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER