Çocukların İlk Öğretmeni Anneler Projesi

Çocukların İlk Öğretmeni Anneler Projesi


VAN (A.A) - Edremit Kadın Eğitim Merkezinde Çocukların İlk Öğretmeni Anneler projesi kapsamında eğitim gören kadınlar Vali Vekili Zafer Coşkunu ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Vekili Coşkun, eğitimli annenin çocuklarını bilinçli bir şekilde eğitmesine olanak sağlayacağını bildirdi.
     Bu sebeple yürütülen bu projeyi çok önemsediğini ifade eden Coşkun, verilen eğitimle ilgili proje yürütücüsü Zühre Eyazdan bilgi aldı.
     Proje hakkında bilgi veren Proje Yürütücüsü Zühre Eyaz ise Erdemkent Mahallesinde oluşturulan Kadın Eğitim Merkezinde eğitimlerini sürdürdüklerini bildirdi.
     Proje kapsamındaki eğitime 20 kadının katıldığını ifade eden Eyaz, Kadınlarımız haftada üç günü eğitim merkezine gelerek çocuk eğitimi, sağlık, beslenme, kadın ve çocuk hakları konularında eğitim alıyor. Ayrıca ailelerin tiyatro gibi sosyal etkinliklere katılmaları sağlanarak, oyuncak yapımı, okuma yarışmaları, kermes türü etkinlikler de yapıyoruz dedi.
     Eyaz, kadınların her türlü sosyal becerilerini geliştirmeleri ve toplumdan kopmamaları, özgüvenlerinin artması için çalıştıklarını kaydetti.
    
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Çocukların İlk Öğretmeni Anneler Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER