Elazığ Medyası Nitelikli Eleman Projesi

Elazığ Medyası Nitelikli Eleman Projesi -Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen proje kapsamındaki eğitimler devam ediyor


ELAZIĞ (A.A) - Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) tarafından yürütülen Elazığ Medyası Nitelikli Eleman Projesi çerçevesindeki eğitimler devam ediyor.
     Cemiyet başkanı Erkan Köse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cemiyet olarak proje aracılığıyla kentteki işsiz gençleri medya sektörünün ihtiyaç duyduğu kalifiye ihtiyacını karşılayacak şekilde eğitmeyi öngördüklerini söyledi.
     Proje kapsamında yıl içinde toplam 100 kişinin medya sektöründe kullanılan corel, photoshop, puark ekspres gibi bilgisayar programlarını öğreneceğini ifade eden Köse, Cemiyette oluşturduğumuz bilgisayar laboratuvarında 25er kişilik iki sınıfımız eğitimlerinin 8. haftasına girdi. İki ay sonra iki sınıf daha açacağız. Toplamda 100 işsiz gencimizi bu bilgisayar programlarını öğrenmiş halde mezun etmek istiyoruz. Hem gençlerimiz bu zamanda çok faydalı olan bilgisayar programlarını tanıyacak, öğrenecek hem de medyamıza nitelikli kalifiye eleman kazandırmış olacağız dedi.
     Köse, 3 yıl sürecek bu projenin yanı sıra AB hibe destekli başka projeleri de olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığ Medyası Nitelikli Eleman Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER