Engelsiz Ceylanlar namağlup seriyi sürdürüyor

Engelsiz Ceylanlar namağlup seriyi sürdürüyor -Türkiye Bedensel Engelliler 2. Liginde lider olan Ceylanpınar Bedensel Engelliler Kulübü, oynadığı 5 maçını da rakiplerine fark atarak kazandı


ŞANLIURFA (A.A) - Türkiye Bedensel Engelliler 2. Liginde mücadele eden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Kulübü, ligde oynadığı 5 maçını da rakiplerine fark atarak kazandı.
     Ceylanpınar temsilcisi, bu sezon çıktığı maçlarda sırasıyla Siverek ekibini 92-11, Kızıltepeyi 99-21, Malatya Kent Konseyini 113-12, Osmaniyeyi 104-18, Düziçini 39-94 gibi farklı skorlarla geçmeyi başardı.
     Kulüp Başkanı Mehmet Taş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde namağlup lider olduklarını vurgulayarak, rakiplerine ciddi farklar atarak maçlardan galip ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
     Takımın performansının yüksek olduğunu vurgulayan Taş, şunları kaydetti:
     Biz son 3 sezonda takımımız açısından kötü sonuçlar aldık ancak bu sezon bu gidişata son verme konusunda karar verdik. Bütün gücümüzle bulduğumuz her fırsatta idman yaparak bu performansa ulaştık. Yaz demeden tatil demeden antrenmanlar yaptık. Rakiplerimizin 3 ay gibi uzun bir süre tatil yaptığı dönemleri biz çalışarak geçirdik. Bu çalışmamızın neticelerini de alıyoruz.
     Ceylanpınar ekibi, ligde ilk yarının son maçında ise gelecek hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Engelsiz Ceylanlar namağlup seriyi sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER