Evlilik Okulu projesi

Evlilik Okulu projesi -Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, proje kapsamında eğitim seminerini tamamlayan 75 kursiyere sertifikalarını dağıttı


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulu pojesi kapsamında eğitim seminerini tamamlayan 75 kursiyere sertifikalarını dağıttı.
     Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Tahmazoğlu, aile yapısının toplumun en değerli kurumlarından biri olduğunu belirterek, ailenin güçlü olmasının millet ve devletin de güçlü olması anlamına geldiğini belirtti.
     Evlilik Okulu projesinin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından tüm Türkiyede uygulanması için karar alındığını hatırlatan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     İnsanın hem dünya hayatını hem ahiret hayatını ilgilendiren, hayatın en önemli dönüm noktalarından biri olan evlilik hayatına daha bilinçli bir şekilde başlaması için eğitimler verilmektedir. Şahinbey Belediyesi olarak 2009 yılından bu yana evlilik okulu eğitim seminerlerimize devam ediyor. Zirve Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü ve İl Müftülüğümüz olmak üzere beş kurumla işbirliği yapıyoruz.
     Bu kurumlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Aile yapısı bizim milletimizin toplumuzun en değerli kurumlarından biri, aile ne kadar güçlü olursa millette ve devlet o kadar güçlü olur. Çocuklarımıza ailelerimize sahip çıkmak, bu anlamda çok önemli onun için bu yapıyı güçlendirmek istiyoruz. Evlilik okulu projemiz Sayın Başbakanımız tarafından sosyal belediyecilik ödülü ile ödüllendirilmiştir.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Evlilik Okulu projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER